Afspraak

Spreekuur

Door het coronavirus willen we het aantal patiënten in de praktijk minimaliseren, zodat de kans op besmetting met het virus wordt verkleind. We willen zo weinig mogelijk patiënten aan de balie ontvangen, we vragen u om te bellen voor een (vervolg)afspraak of een in te plannen onderzoek. Ook de ochtendurines voor onderzoek hoeft u niet aan de balie af te geven, die kunt u in de daarvoor bestemde bak in de hal neerzetten met uw gegevens. De spreekuren zijn niet voor alle zorgverleners in de praktijk tegelijkertijd ingepland, op deze manier zitten er minder patiënten in de wachtkamer. Hierdoor zal de huisarts u op een andere tijd kunnen bezoeken of bellen dan u gewend bent.

Onze dank voor uw begrip.

Het spreekuur wordt gehouden op de werkdagen dat uw huisarts aanwezig is.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen, bij voorkeur tussen 8:00 en 10:00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, wij kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Omdat de praktijk betere mogelijkheden biedt voor onderzoek en behandeling, zult u zoveel mogelijk worden verzocht naar de praktijk te komen.

Voor een huisbezoek belt u de assistente op werkdagen, bij voorkeur tussen 8:00 en 10:00 uur.

Telefonisch spreekuur

U belt tussen 08:00 uur en 11:00 uur naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later die dag terug. De tijden verschillen per huisarts:

Dr. Brus: 13.30 – 14.00 uur
Dr. Grotenhuis: 11.00 – 14.00 uur
Dr. Komdeur: 11.00 – 14.00 uur
Dr. Van Oene: 13.30 – 14.00 uur

Avond, nacht en weekenddienst

Voor spoedeisende klachten na 17:00u in de avond/nacht/weekenduren kunt u terecht bij de Centrale Huisartsen Dienst.

Bel 0900-1120112

Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

De huisartsenpost is bedoeld voor dringende medische zaken, die niet tot het volgende gewone spreekuur van uw eigen huisarts kunnen wachten. U kunt niet zonder afspraak langs komen bij de huisartsenpost.

De huisartsenpost is gevestigd in het ziekenhuis Bethesda.

Adres: Dr G H Amshoffweg 1, 7909 AA Hoogeveen