Nieuws

MijnGezondheid.net

Herhaalmedicijnen aanvragen, online vragen stellen, een afspraak… Dit en meer regelt u online met MijnGezondheid.net. Wij nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. De website werkt met een veilige verbinding, zodat niemand anders dan u en uw huisarts bij uw gegevens kunnen.  Klik hier  voor meer informatie over het aanmelden… Lees verder »

GRIEPVACCINATIE EN PNEUMOKOKKENVACCINATIE 2023

De griepprik wordt dit jaar gegeven op donderdag 2 november. Daarnaast krijgt u een uitnodiging voor de pneumokokkenprik als u geboren bent in 1957, 1958, 1959 of 1960. Deze prik kan tegelijk worden gegeven met de griepprik.  U kunt deze beide vaccinaties en de coronavaccinatie kort na elkaar halen, daar is geen bezwaar tegen. Zie… Lees verder »

Het dak op de nieuwe praktijk

De bouw van de praktijk aan de Korhoenlaan gaat door: op de foto is het pand als geheel te zien. Inmiddels is het gebouw voorzien van een nieuw dak, en binnen gaan de werkzaamheden verder. Foto gemaakt door Benny IJntema, 2B-unlimited productfotografie

Medicijnen mee op reis

Voor medicijnen die onder de Opiumwet vallen, heeft u een Schengenverklaring of een medische verklaring nodig als u op reis gaat. Dit hangt af van het land waar u naartoe gaat. Medicijnen die onder de Opiumwet vallen (“opiaten”) zijn bijvoorbeeld sterke pijnstillers, slaapmiddelen, ADHD-medicijnen en medicinale cannabis. Het medicijnpaspoort is geen geldig reisdocument, maar wel… Lees verder »

De bouw aan de Korhoenlaan vordert

In de afgelopen twee weken zijn er grote stappen gemaakt in de constructie van de nieuwe praktijk, die al behoorlijk vorm krijgt. Binnen een aantal weken wordt het pand afgemaakt en kan de afbouw beginnen. Foto’s gemaakt door Benny IJntema, 2B-unlimited productfotografie

We gaan verhuizen!

Het is zover, een jarenlange wens wordt vervuld: Huisartsenpraktijk de Wielewaal gaat verhuizen naar een nieuw pand! We hopen na de zomer onze intrek te kunnen nemen in onze mooie nieuwe praktijk. Aan de Korhoenlaan 7, op 400m afstand van onze huidige praktijk, zijn de voorbereidingen voor de bouw van een duurzaam praktijkpand gestart. Op… Lees verder »

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.  Bijvoorbeeld: U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en… Lees verder »