Nieuws

GRIEPVACCINATIE 2021

De griepprikken worden dit jaar gegeven op donderdag 28 oktober. Lokatie: Goede Herder Kerk, Lomanlaan 2, 7906 HB Hoogeveen Tijd:Achternaam met de letter A t/m D van 13.00u – 14.00 uurAchternaam met de letter E t/m J   van 14.00u – 15.00 uurAchternaam met de letter K t/m N  van 15.00u – 16.00 uurAchternaam met de… Lees verder »

CORONA UPDATE

“In het nieuws wordt veel informatie gedeeld over het corona-virus en nieuwe ontwikkelingen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van het RIVM. Hier vindt u de meest actuele informatie over het corona-virus, waaronder richtlijnen, de planning en registratie van vaccinaties en de verschillende vaccins. COVID-19-vaccinatie | RIVM Voor informatie over coronatesten, vaccinaties,… Lees verder »

Bloedprikken op afspraak ziekenhuislocaties Treant Zorggroep

Vanaf 1 juni kunnen patiënten op afspraak bloed laten prikken op de ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Door op afspraak te werken, wil Treant de wachttijden verkorten en de drukte op de bloedafnamepoli’s spreiden. Op de bloedafnamepoli’s op de ziekenhuislocaties zijn nieuwe aanmeldzuilen en wachtkamerschermen geplaatst voor de nieuwe manier van… Lees verder »

VERKLARING MONDKAPJESPLICHT

Vanaf 1 december is het verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. De overheid heeft daarbij aangegeven dat er een uitzondering wordt gemaakt voor mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen of opzetten. Deze mensen kunnen zelf aannemelijk maken dat zij zijn uitgezonderd van deze verplichting. UW HUISARTS MAG… Lees verder »

positieve corona test doorgeven aan de huisarts

“Bent u door de GGD getest op corona en blijkt u besmet te zijn? Meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Positieve corona testen worden niet altijd doorgegeven aan de huisarts door de GGD. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat de huisarts en de medewerkers u veilig zorg… Lees verder »

GRIEP VACCINATIE 2020

De griepprikken worden dit jaar gegeven op dinsdag 27 oktoberIn verband met de corona maatregelen gaat het dit jaar anders dan u gewend bent.Als u in aanmerking komt voor de griepprik krijgt u hiervoor een oproep Lokatie: Goede Herder Kerk, Lomanlaan 2 7906 HB Hoogeveen Tijd:Achternaam met de letter A t/m D van 13.00 –… Lees verder »

MijnGezondheid.net: o.a. herhaalrecepten en e-consult

MijnGezondheid.net is een website waarop u eenvoudig allerlei zaken online kunt regelen. Via dit portaal kunt u herhaalrecepten aanvragen, via email-consult een vraag aan uw huisarts stellen en een deel van uw dossier inzien. Hoe meld ik me aan voor MijnGezondheid.net? Ga naar de website: www.mijngezondheid.net Klik rechts boven in op INLOGGEN Klik op inloggen… Lees verder »

REGULIERE ZORG

Wat kunt u doen bij vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over corona? Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en of u de huisarts moet bellen. Twijfelt u toch nog?… Lees verder »

TOEGANG MEDISCHE GEGEVENS

Toegang tot uw medische gegevens door huisartsenpost Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom… Lees verder »

CORONA VIRUS

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP DE PRAKTIJK IS GEOPEND VOOR PATIËNTEN MET KLACHTEN DIE NIET UITGESTELD KUNNEN WORDEN. Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over… Lees verder »