Huisartsen-in-opleiding

Mw. D.A. Haasnoot

Huisarts in opleiding

BIG nr.: 99926662501
Dhr. K. Bisschop

Huisarts in opleiding

BIG nr.: 19917907101

Onze praktijk is door het Huisartsinstituut van de Rijksuniversiteit Groningen erkend als opleidingspraktijk. Dit betekent dat huisartsen-in-opleiding het praktijkgedeelte van hun opleiding voor de duur van 12 maanden in onze praktijk kunnen volgen. Het is mogelijk dat de assistente u vraagt of u er bezwaar tegen hebt door de huisarts-in-opleiding behandeld te worden. Dit bezwaar kunt u te allen tijde kenbaar maken. In het kader van de huisartsopleiding worden soms consulten op video opgenomen. Deze consulten worden met de huisartsopleider besproken en daarna gewist. Aan het eind van de dag worden alle patiënten met de huisartsopleider besproken.

Sinds 1 september is dhr. K. Bisschop bij ons werkzaam in de praktijk. Dhr. Bisschop is in opleiding voor huisarts bij dokter Grotenhuis en dokter van Oene. Hij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag en volgt zijn laatste opleidingsjaar in onze praktijk.

Sinds begin maart werkt mw. Haasnoot gedurende 15 maanden in onze praktijk. Zij is in opleiding voor huisarts bij dokter Komdeur en is op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig.