MijnGezondheid.net

Herhaalmedicijnen aanvragen, online vragen stellen, een afspraak… Dit en meer regelt u online met MijnGezondheid.net. Wij nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. De website werkt met een veilige verbinding, zodat niemand anders dan u en uw huisarts bij uw gegevens kunnen. 

Klik hier  voor meer informatie over het aanmelden op MijnGezondheid.net

Voor wie is MijnGezondheid.net?

MijnGezondheid.net is beschikbaar voor patiënten van 16 jaar en ouder die hun gezondheidszaken online willen regelen en inzien. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie (of de DigiD-app) en een mobiele telefoon nodig. 

Een dossier openen

Met uw DigiD kunt u direct inloggen op MijnGezondheid.net. U ondertekent een digitaal een contract met de huisarts als u voor de eerste keer inlogt. Zo weet u zeker dat het delen van uw gegevens met de praktijk veilig is. Wij raden u aan om uw persoonlijke gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.

Dossier bij vorige huisarts

Als u bij uw vorige huisarts al toegang had tot MijnGezondheid.net, dan moet uw vorige huisarts eerst het contract beëindigen. U kunt contact opnemen met uw vorige huisarts om het contract te laten beëindigen, dit gebeurt niet automatisch.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

Een afspraak maken kan 24 uur per dag online via MijnGezondheid.net. Maakt u online een afspraak, dan krijgt u krijgt een dag vóór de afspraak een herinnering per e-mail. 

Op deze manier kunt u voor niet-dringende zaken een afspraak maken. Als u ernstige klachten heeft en mogelijk met spoed gezien moet worden, bel dan naar de praktijk. 

MedGemak app

MedGemak is de app waarmee u op elk moment van de dag, waar u ook bent, via uw mobiele telefoon uw gezondheidszaken kunt regelen. U heeft inzicht in uw medicijnen en bestelt deze direct online. Via de app regelt u een afspraak met de huisarts wanneer dat u uitkomt, u hoeft hier niet voor te bellen. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Let op: U kunt niet alles zien via de app. Uw dossier en uw bloeduitslagen kunt u bijvoorbeeld niet raadplegen via de app.

Waarom kiezen voor de MedGemak app?

  • Veilig en snel inloggen
  • 24/7 inzicht in uw medicatie
  • Eenvoudig medicatie bestellen
  • Digitale geneesmiddelen informatie raadplegen
  • Afspraak inplannen bij uw huisarts of andere zorgverlener binnen de praktijk
  • Handige inneemwekker instellen 
  • Bericht sturen met bijlage 

Instructievideo eerste keer inloggen en koppelen MedGemak app