Pensioen Gerjo van Oene

Langs deze weg laat ik u weten dat ik op 1 januari 2023, na bijna 32 jaar in Hoogeveen als huisarts met mijn maten en ons team te hebben gewerkt, met pensioen ga.

Dat zinnetje klinkt nog een beetje onwennig. Enerzijds heb ik het gevoel dat de factor tijd voor iedereen bestaat maar niet voor mij (onzin natuurlijk); anderzijds is het een merkwaardige gedachte om niet meer als huisarts dagelijks naar de praktijk te gaan en zorgen en blije momenten met de patiënten te kunnen delen…

Natuurlijk ga ik niet gewoon weg als huisarts. Er leeft een sterke verantwoordelijkheid om te zorgen voor goede opvolging. Samen met de maatschap is het gelukt om die te vinden in de persoon van dokter Inge van den Brand. Dokter van den Brand woont met haar gezin in Beilen, ze heeft hiervoor ruim zes jaar als huisarts gewerkt o.a. in Meppel.

Naast dokter van den Brand is de maatschap er ook in geslaagd om een nieuwe collega als opvolger van dokter Brus te vinden. Dokter Kees Bisschop wordt lid van de maatschap en daarmee is het team weer compleet. Dokter Bisschop is door dokter Grotenhuis en door mij opgeleid, hij kent Hoogeveen dus. Samen met zijn partner woont hij in Wezep (Gld.)

De tijd die ik als huisarts in Hoogeveen heb gewerkt is voorbijgevlogen. Er is geen dag geweest waarin ik met tegenzin naar de praktijk ging! Fantastische collega’s en een uitstekend zorgteam hebben daaraan bijgedragen, maar bovenal kan ik mij gelukkig prijzen met het vertrouwen dat ik van u mocht ontvangen.

Er is veel om dankbaar voor te zijn…

Met een hartelijke groet,

Gerjo van Oene 

Bent u patiënt van dr van Oene, dan ontvangt u binnenkort van ons een brief met uitleg.